Wednesday, 19 November 2014

Mofibo byder to nye forlag velkommen!
Hvis du klikker dig ind på app’en og ser i båndet med NYHEDER PÅ MOFIBO, så kan du finde f.eks. titler af den geniale japanske forfatter Haruki Murakami, bogen bag den største filmsucces i nyere tid i Frankrig – De urørlige, Christian Braad Thomasen biografi om Willie Nelson, Jennifer Egans helt fantastiske bog Tæskeholdet banker på og meget, meget mere.

Forlagene Klim og Tiderne skifter bidrager nu til læselysten på Mofibo med deres fremragende titler. Det betyder, at vi udover de almindelige nyheder i denne måned også har dele af to helt nye forlagskataloger.

Men der er også nyt fra Gyldendal f.eks., der har sat Lise Nørgard og Cecilie Frøkjær i stævne til en spændende den livskloge samtale under titlen Fruen kommer i dag.  Fra Gyldendal har vi også Michael Robak, der har fået stor ros for sin debut Hele byen ved det – en bog om kærlighed, karriere og utroskab.

Fra Rosenkilde og Bahnhof er vi stolte af at præsentere deres nye udgivelse af alle Ian Flemings James Bond romaner.

Hr. Ferdinand har også sluppet titler fri til os: Nye titler fra den forrygende og spændende Linda Castillo, bogen fra verden mest berømte skrivende tandlæge – Alaa al-Aswany – der har skrevet Yacoubians hus. Vi kan allerede nu afsløre, at tandlægens næste verdenshit – Den kongelige egyptiske automobilklub kommer på tjenesten til januar. Allerede fra den første december kan vi læse Karin Slaughters vidt berømmede Hævntørst, samt Stephen Kings Doktor Søvn.

Men der er mange flere spændende nyheder på Mofibo hver måned. Klik ind og kig. Vi har lagt et bånd med masser af nyheder lige under MOFIBO TOP 20.

På Mofibo mener vi, at læsere har et rigere liv. Hver måned kommer der nye titler på med flere historier og skæbner, man som læser kan spejle sig i. Det er da en udvidelse af tilværelsen :)

Mange bogglade hilsner,
Søren Brinch Vestergaard
Redaktør på Mofibo

Se flere bøger her.

No comments:

Post a Comment