Friday, 23 January 2015

Gå på opdagelse!
Jeg kan ikke lade være med at forestille mig Mofibo som et kæmpestort bibliotek med masser af små afkroge og afdelinger med de underligste bøger. Jeg er redaktør i Mofibo og selv jeg bliver altså overrasket, over hvad jeg finder. I dag snublede jeg f.eks. over en af mine yndlingsbøgeroverhovedet - Jennifer Egans fænomenale Tæskeholdet banker på. Bogen er fantastisk skrevet, springer i tid, men holder en gruppe af mennesker i fokus. Den er både vildt stimulerende og ekstremt underholdende. Den flager jeg lige som dagens litterære anbefaling.

Men jeg faldt også over Mike Tysons bog Mit livs kamp. Den har jeg ikke læst, men Weekendavisen giver den en flot anmeldelse med på vejen. Og så må man sige, at Mike Tysons liv rent faktisk er både ekstremt og spændende.

En anden bog, jeg set ikke kendte til, er den erotiske roman Den nøgne brud. Det viser sig, at den faktisk fik meget fine anmeldelser ude i verden og at den australske forfatterinde endda blev sammenligne med Jack Kerouac af nogle af de fine aviser. Men tjek så lige, hvad bladet Elle skriver: "Uforskammet og liderlig sex lige der, hvor du vil have det" Det er da også en anbefaling - og rettet helt til kvinder, forstås.

Er man til det, der ligger helt i front og som mange allerede har fundet, så er denne måneds mest læste krimi lige nu Emelie Schepps Mærket for livet. På en måde er det også lidt af en opdagelse, for Emilie Schepp er faktisk en helt ny krimi-stemme fra Sverige. Hun besluttede selv at udgive bogen her, og nåede at sælge 30.000 af den, før et forlag fik øjnene op for potentialet.

Det er skønt at gå på opdagelse på Mofibo og finde noget nyt. hvis det er noget, du også nyder, så del meget gerne spændende titler med os andre her på siden. Vi er jo rigtig mange, der lister rundt herinde - helt usynlige (foreløbigt) for hinanden.

Mange gode boghilsner,
Søren Brinch Vestergaard
Redaktør

Find flere spændende bøger på Mofibo.

No comments:

Post a Comment