Tuesday, 24 February 2015

Vi har netop lanceret en splinterny app og tusindvis af lydbøger!

Det er med stor glæde, at vi nu kan introducere jer til en helt ny app med en masse nye funktionaliteter samt tusindvis af lydbøger. Det er noget vi har glædet os meget til at præsentere for jer!


Glæd dig til app version 2.0

Designet er ændret, men bare rolig - alle funktionerne som du kender, er der stadig. Med det nye design har vi gjort det nemmere at finde rundt i app'en og læse om de enkelte bøger. F.eks. har mange bøger nu også fået information om, hvor mange stjerner anmeldere har givet dem. Vi håber, du bliver glad for det. Her er lidt om ændringerne:

 • Nyt og lækkert design, hvor du let kan finde rundt blandt de forskellige temaer samt e-bøger og lydbøger.
 • Helt nyt inspirationsområde, hvor vores redaktører fremover vil anbefale bøger indenfor alle slags genrer. Gå på opdagelse i krimiforsiden, i børneuniverset eller læs f.eks. vores mange nye bog-anbefalinger.
 • Personlige anbefalinger. Mofibos anbefalingsmotor kigger på dine interesser og regner selv ud, hvilke slags bøger, der evt. kunne være spændende for dig. Og jo mere du læser og lytter på Mofibo, jo bedre anbefalinger får du.
 • Professionelle anmeldelser. Se hvad Politiken,  JP eller andre aviser har givet bøgerne af anmeldelser. Nu bliver det meget lettere at finde den perfekte bog.
 • Ny profilside. Her finder du - foruden din læseliste og din bogreol - oplysninger om, hvor mange bøger og sider du har læst samt hvor mange timer, du har brugt.
 • Lydbøger. Sidst men ikke mindst, kommer du til at kunne nyde at lytte til en god bog på Mofibo. Uanset hvor du befinder dig - for du kan nemlig lytte til bøgerne både online og offline. Og det bedste af det hele er, at prisen på dit abonnement ikke ændrer sig! Bemærk, at lydbøger kun understøttes af iOS- og Android-enheder.

Glæd dig til endnu flere gode bogoplevelser på Mofibo!

Med venlig hilsen,

Anders Blauenfeldt
Udviklingsdirektør hos Mofibo


mofibo.com

3 comments:

 1. Flot design, men hvorfor er rotationen nu låst til lodret??

  ReplyDelete
 2. Herligt med lydbøger men hvorfor husker app'en ikke hvor langt man er kommet?

  ReplyDelete
 3. Jo det er meget bra med lydbøker men Mofibo har heller ikke denne gangen lagt vekt på oss med Windows telefoner! :-(

  ReplyDelete