Friday, 26 June 2015

Weekend-anbefalinger. En masser bøger ligger klar til din sommerferie.

Vi har prøvet at gøre det overskueligt i appen ved at sætte fokus på nogle af de gode nyheder. Men her kommer lige et par high lights indenfor forskelige områder.

Sommerens store hit bliver ganske givet den internationale bestseller Alt det lys vi ikke ser. Anthony Doerr tog ti år om at skrive denne bog. Til gengæld har alle verdens aviser skamrost ham i deres anmeldelser. Det er en dybt rørende roman med kærlighed og krig - og med en helt særlig hovedperson, som du ikke kan undgå at leve dig ind i.

Så er Jo Nesbø kommet med en ny krimi - Blod på sneen. Den er faktisk et led i en større hemmelighed, som vi ikke kan afsløre. Men vi kan sige, at den handler om en forelsket lejemorder, og den er rørende på en ny måde og faktisk minder lidt om en slags krimi-eventyr...

Der er en bestemt trilogi, vi gerne vil fremhæve og det er The Selections. Var du til Hunger Games, så er dette et set-up i samme stil men med fokus det romantiske. Bøgerne er nogle af de allermest populære på Mofibo lige nu.

Noget om Vitus har også masser af romantik - men historien er dansk nutid. Den er skrevet af debutanten Sigurd Hartkorn Plaetner. Man skal lige give den 30 sider - et lille stykke inde dukker der nemlig en fantastisk pige op en smuk kærlighedshistorie folder sig ud.

Læste du Jomfrustenen af Mikael Mortimer? Nu er bog 2 her endelig og det forrygende krimi-eventyr kan fortsætte. Er du til Indiana Jones og Da Vinci, så er Fossildronningen en god sommerferie-bog for dig.

Og så må vi jo ikke glemme Kim Leines kæmpe værk, Afgrunden, Lars Keplers Stalker, Lotte og Søren Hammers Elskede Heidi, Sylvia Days Fanget af dig og mange mange flere. I øvrigt har vi netop fået den helt nye Fifty Shades of Grey som engelsk lydbog. Den er den første af tre nye bøger, der ser hele affæren fra Mr. Greys synsvinkel.

Klik ind i din bogsamling på Mofibo og hent et par rigtig gode lytte- eller læseoplevelser til din sommerferie.

God sommer!

Søren B. Vestergaard
Redaktør på Mofibo

Find flere bøger her på Mofibo.

No comments:

Post a Comment