Thursday, 24 September 2015

En forside med anbefalinger til dig

Kære Mofibo-bruger.

Vi har længe arbejdet på at gøre forsiden mere relevant for dig! Med dine genrepræferencer, og tidligere læste og lyttede bøger på Mofibo, kommer der anbefalinger til dig på forsiden, som gerne skulle passe bedre til dig.

Vores redaktør kommer fortsat med generel inspiration på forsiden, og de bøger, du allerede har læst og lyttet til på Mofibo, bliver sorteret fra i vores målrettede anbefalinger til dig.

For at få den bedst mulige oplevelse med vores nye anbefalingsmaskine er det en god idé at registrere eller opdatere dine favoritgenrer inde på vores website: mofibo.dk. Når du har opdateret dine genrepræferencer, vil du få vist personlige anbefalinger i appen ca. 24 timer efter.

Sådan gør du:

1. Log ind på mofibo.dk med dit brugernavn og adgangskode
2. Klik på Redigér Profil
3. Sæt et flueben ud fra de genrer du bedst kan lide.

Du kan også til hver en tid opdatere dine genrepræferencer inde i appens menu. Det gør du ved at klikke på "profil" - herefter klikker du blot på tandhjulet, hvor der kommer en valgmulighed frem, der hedder "genrepræferencer".

Hvis du har lyst til at give os noget ris eller ros, så tager vi glædeligt imod en henvendelse fra dig - skriv til os på feedback@mofibo.com.

God fornøjelse!
Mofibo

No comments:

Post a Comment